dimecres, de novembre 29, 2006

Caram "portavoz"

No han passat ni 24 hores i la dreta que ens governa ja llança míssils contra el pacte. El conseller portavoz, l'inspector d'Hisenda en excedència Visente Rambla, ha comparat aquesta coalició amb Herri Batasuna. Quin goig comprovar com de fotuts i nerviosos estan ja alguns ! Això de dir que la suma de Glòria Marcos i Enric Morera dóna Arnaldo Otegui és de nota. A sota podeu escoltar el tall. Si us dona problemes podeu punxar ací i seleccionar el play.



Etiquetes de comentaris:

6 comentaris:

Blogger Pixel ha dit...

Segur que en la propera andanada afinaran millor el tret. Jo aposte pel Glòria Marcos + Enric Morera = Carod-Rovira (d'alguna manera l'hauran de treure a passejar, no?).

6:54 p. m.  
Blogger Tirant al cap ha dit...

I això ho diu el portaveu del Govern, del Govern de la Generalitat Valenciana, del Govern que (se suposa) representa TOTS els valencians. Què dirà, doncs, el portaveu del Partido Popular?

10:08 a. m.  
Blogger Vent d Cabylia ha dit...

Propose que algun polític de l'esquerra aparega dient:
"No hi ha ideologia darrere de la suma d'interessos del PP, perquè és una barreja d'un partit desenvolupista depredador al servici dels empresaris amb la barreja d'un partit conservador, tradicionalista i de tall feixista, que és una mescla com la de l'oli i l'aigua. És impossible de barrejar excepte en alguns casos molt extrems com en el cas del franquisme, que sí va ser capaç de tindre una ideologia d'estes característiques."

I a vore què passa...

10:09 a. m.  
Blogger Pixel ha dit...

Al blog d'Eu-Bloc contraataquen amb una idea interessant: el PP també és un tripartit, amb zaplananistes, campsistes i refugiats d'UV. I mentre l'esquerra ha fet els deures, ells encara no s'han posat d'acord per tancar les llistes...

12:02 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Sembla que la campanya contra el PP la faran ells a soles. Anem a fer també la del govern de l'esquerra i el valencianisme.
Cap a una segona i veritable transició al P.V. de la má del Compromís.

6:11 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Propose rebatejar al conseller amb el nom de "Mare em cague".

5:28 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici