dissabte, de novembre 25, 2006

Un prevaricador condemnat en les files del PP valencià

L'alcalde de Vila-real, Manuel Vilanova (PP), és un prevaricador. No ho diguem nosaltres, ho sentencia el Tribunal Suprem, que ha condemnat l'edil a un any i mig de presó i huit d'inhabilitació per consentir a consciència, i fent cas omís de les queixes veïnals, que una empresa ceràmica generara un nivell il.legal de soroll.
En termes polítics, esta decisió judicial suposa un fort colp per a la dreta que ens governa. En primer lloc perquè, entre els molts fronts que tenen oberts als tribunals, no contaven amb este per a res. La sorpresa per ells és majúscula. I, en segon, perquè hauran d'expulsar Vilanova del PP en aplicació del codi ètic del propi partit. Encara que Camps i sus huestes són capaços de tot el contrari, de premiar al condemnat. I si nó, a què ve que en la seua primera reacció el vicepresident del Consell, Víctor Campos, haja dit que tot és inaudit, increïble i injust? Quina comèdia bufa és esta? És que ningú recorda que no és la primera vegada que la justícia posa a Vilanova en el seu lloc? I el mateix alcalde, a què espera per a dimitir per decència política i en compliment de la sentència del Suprem?

Etiquetes de comentaris:

1 comentaris:

Blogger Tirant al cap ha dit...

Llegit avui a Las Provincias:
"El PP mostró ayer su apoyo incondicional al alcalde de Vila-real y vio la mano del PSOE detrás de la sentencia del Supremo. “Respetamos el sistema democrático de libertades, hoy puesto en riesgo, (...) en muchas ocasiones por el PSOE que gobierna en este país en este momento”, esgrimió el presidente provincial del PP, Carlos Fabra..."
Increïble! I aquesta és la gent que ens governa!

8:18 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici