dilluns, de novembre 27, 2006

Esperpent a Vila-real

El PP de Castelló (i per extensió el de tot el País Valencià) ha fet bons els nostres auguris i aquesta vesprada-nit ha aprofitat la celebració del Ple ordinari de l'Ajuntament de Vila-real per a organitzar un bonic esperpent de desgreuge a l'encara alcalde de la ciutat, el prevaricador Manuel Vilanova.

Diuen les cròniques que al Ple han anat el conseller d'educació i cultura, el rebentaplenaris Alejandro Font de Mora, el vicesecretari regional del PP, voz-de-trueno Ricardo Costa, i el líder indiscutible de la dreta de Castelló, Don-don Carlos Fabra. Al costat de tots ells, un grupet de persones ben cridaneres han completat el club de fans de l'edil Vilanova, el del cotxàs de luxe, segons recordaven ben oportunament a Malva-rosa Conection.

Vist amb calma, l'escena del Ple de Vila-real és una bona mostra més del despreci profund que el PP valencià sent cap a la justícia però, comparant-la amb la ràpida actuació que Matas ha tingut hui mateix per l'escàndol d'Andratx, Camps y sus huestes queden directament a l'altura dels pitjors cacics del XIX.

És penós, però sí, aquesta és la gent que ens governa. I ja ni es molesten en posar-se cap careta.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici