dijous, de novembre 30, 2006

Atenció, que Paquito també parla !

El xicot que ens presideix, Paquito Camps, convoca per sorpresa una roda de premsa per a parlar, ohhh!, del pacte. Tot apunta a que les paraules d'ahir de Rambla només van ser el pròleg del que escoltarem hui. O el PP està histèric, com diuen els agermanats, o tenen molta necessitat d'alçar cortines de fumar per a tapar escàndols com Pilar de la Foradada, Vila-real, Porxinos, etc... Actualitzarem informació tant prompte com la tinguem perquè sembla que la cosa promet.

Avanç de les 18:53: Camps diu que el document programàtic "Compromís pel País Valencià" firmat conjuntament per EU i Bloc és anticonstitucional i antiestatutari. Traducció: progressa la cagalera ppopular.
Actualització definitiva de les 20:46 : Després d'afirmar que el document d'EU i Bloc trenca el model d'estat i que és anticonstitucional i antiestaturari, Camps exigeix a Pla que diga si està d'acord amb tot el que s'afirma en aquest text. Traducció: Camps ha fet el ridícul més espantós i ni es dona compte perque no té talla política. Convocar una roda de premsa quasi urgent per a dir les xorrades que ha dit és carnavalesc. El Compromís no podia haver començat millor, mostrant les vergonyes de qui ja se sent derrotat !

Etiquetes de comentaris:

2 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Estan histèrics!!! :D:D:D Que Camps i Canal 9 parlen d'EU i del Bloc en dos dies és un rècord!

Si açò continua així, CpPV podria convertir-se en la segona força política de les Corts (exagerant un poc xD), ja sabeu que va passar amb ERC al 2003 a Catalunya. Mentres hi hagen missatges tan extremistes, la coalició va a pujar moltíssim en intenció de vot.

És que el PP no es dona compte que els potencials votants de EU-Bloc no van a fer cas del que diga el PP? Al contrari, aquestes paraules donen moltíssima més importància al CpPV! L'únic que em preocupa es que el PSPV baixe per tot açò, espere que resista...

Per cert, m'ha agradat el blog, està molt interessant ;)

8:11 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Guanyarem a la dreta!!
Ànim

6:09 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici