diumenge, de novembre 05, 2006

EUPV s'enroca

La reelecció de Glòria Marcos com a coordinadora general d'EUPV no és una bona notícia pels partidaris d'un pacte preelectoral entre aquesta formació i el Bloc. Amb plena legitimitat, Marcos ha liderat dins d'EU els sectors més reacis a plantejar unes condicions assumibles pels nacionalistes de cara a un eventual acord. Pasqual Mollà i Josep Bort, els perderors de la novena Assemblea General, plantejàven condicions més pròximes a les demandes del Bloc.

Com que això és un lloc comú sabut per tothom, la conclussió lògica és que EUPV ha decidit mantindre una clara postura de força davant de les pretensions dels nacionalistes, que ara ho tenen més fàcil que ahir per repetir el seu no. Plenament conscient d'això, EUPV ha decidit enrocar-se a costa de consolidar una forta divisió interna que, hores d'ara, resulta complicat predir on pot acabar. Glòria Marcos continua com a coordinadora general de la coalició, però amb apenes el 57 % dels vots.

Em sap greu dir-ho, però Camps, Rita, Fabra, meló d'Alger Pons i tota la resta de la quadrilla tenen hui més motius per sentir-se satisfets i esperançats per la seua futura sort política.

[Actualització de les 21:10. Primeres reaccions crítiques de la bloquesfera nacionalista: Enric Gil, A l'aguait , Vent d Cabylia]

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici