divendres, de novembre 03, 2006

El festeig d'EUPV i BLOC

Seguisc diàriament el festeig entre EUPV i el BLOC a través del blog dels Agermanats, i puc dir que forme part del club dels optimistes congelats.

Desbancar el PP del poder em sembla una urgència tant palmària, que ja he esgotat totes les reserves d'indignació per l'espectacle vist fins ara a l'esquerra del PSPV-PSOE.

El cabàs que he arribat a tindre ha donat pas a un seré convenciment: al remat hi haurà pacte, ni que siga tard i mal, perque l'amenaça de ball de bastons que envolta els nuvis és insuperable. Una altra cosa serà comprovar, el 27 de maig, si l'operació acaba sent un èxit, un fracàs, o ni una cosa ni la contrària.

Mentre arriba eixe moment, el que resulta ara clar és que l'acord està completament lligat al futur polític de Glòria Marcos com a coordinadora general d'EU. Així ho ha triat ella de cara a la novena Assemblea General que la coalició d'esquerres celebra aquest cap de setmana. Per això, i amb tots els respectes per l'autonomia dels delegats/des, espere que Marcos passe a la reserva. Ella no vol l'acord. Jo sí. El País Valencià es mereix tindre l'oportunitat d'acabar amb la gentola que ens governa.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici