divendres, d’octubre 20, 2006

Varela diu

Un dels més influents representants de la bloquesfera espanyola, Juan Varela, ha begut d'aquest modest bloc per a fer un interessant repàs a certs episodis recents del periodisme valencià i les seues relacions amb el poder popular. Que Varela cite Del Roig al Blau quan encara no hem cumplit ni una setmana de vida ens ompli de satisfacció, per què negar-ho?. D'això se'n diu arribar i moldre. I ens dóna raons suficients per a perseverar en la idea de seguir il.lustrant-nos amb les opinions sobre el periodisme que el Molt Honorable ha exposat en la inauguració del "evento" que continua celebrant-se a València fins dissabte. "Importante tarea la del periodista y la de los medios de comunicación porque tienen que cultivar con la información, todos los días, el espíritu de los ciudadanos para seguir construyendo sociedades libres, abiertas y plurales”. Boniques i buides paraules de Camps que ni l'audiència allí present no s'ha cregut. Per a que continue pagant-los el viatge i l'hotel a València!

Etiquetes de comentaris: ,

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Company, a mi ningú no m'ha pagat res, ni viatge ni hotel :)
Una abraçada.

10:16 a. m.  
Blogger Safrà ha dit...

Bé està que ho digues, Pau. Tant de bo que eixa transparència fora norma entre tots els assistents al "sarao", entre els quals hi ha, con bé saps, molts "pessebristes".

Una altra abraçada per a tu.

3:07 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Sincerament, entre tots els bloggers que conec que son també aquí, convidats amb tot pagat, ni n'hi ha cap de pessebriste, t'ho dic de veres. Crec que Varela acerta amb la crítica a la pandilla Camps pero l'ha cagada al presumir abans d'hora que els bloggers es poden comprar tan fàcilment.
Felicitats pel blog. El títol està inspirat en el maravellós documental?

8:55 p. m.  
Blogger Safrà ha dit...

Certament. El títol està inspirat en el documental.

7:46 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici